HOLY GUACAMOLY PAARDENMARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Holy Guacamoly Paardenmarkt. Meer weten? Ontdek meer

20 mrt 2024 om 20:27 Lekker eten voor een correcte prijs. Er was ook Holy Moly Menu besteld met 'knapperige nacho's met warme kaassaus of guacamole', maar deze werden spijtig genoeg niet meegeleverd bij het menu.
6 mrt 2024 om 20:21 Bestelling niet aangekomen.
3 mrt 2024 om 20:24 The Food was nice, but we had to pick extra sauce for some reason? A bit annoying since it is twice +1.50 eur.
29 feb 2024 om 21:26 Niet echt authentiek, niets speciaals. Wel voedzaam.
26 feb 2024 om 11:53 Verkeerde levering: 2x burrito ipv 1x burrito en 1x burrito bowl. Die laatste is glutenvrij en dus het enige wat ik had kunnen eten. Ik maakte meteen melding maar kreeg geen reactie. Hopelijk komt de terugbetaling alsnog in orde?
18 feb 2024 om 21:03 Grote porties, snelle en goede levering!
15 feb 2024 om 21:22 De maaltijd die wij bestelde was super lekker
8 feb 2024 om 14:38 woww heerlijk. levering goed en eten heel speciaal en juist genoeg om jezelf gevuld te voelen. ik bestel zeker trg. bedankt.
13 nov 2023 om 20:19 Buritto besteld deze was van smaak matig. Portie was best aan de kleine kant, vond het geen hele maaltijd wat je van een burrito van 15 euro wel verwacht. De buritto was ook koud, de bezorger ging eerst nog een andere bestelling afleveren.
9 nov 2023 om 22:40 Het eten was zeer lekker en snel geleverd.
6 nov 2023 om 22:11 Lekker gegeten, aangenaam personeel en leuke boodschap op de zak!
23 aug 2023 om 22:35 Sehr lecker! Hatte die Burritobowl. Große Portion, echt lecker